Detajet e Shpalljes

Banesë – Zyre 110m2 me qira në Ulpianë. - Ulpianë - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

ID e Shpalljes : 20156

Me qira 600.00€ - Zyra dhe Lokale
110 m2 2 Banjo 4 Dhoma Pune Shtyp

Banesa – Zyrja gjendet në Ulpianë afër Postës së madhe dhe Eurosigut.
Zyrja ndodhet në katin e 1-rë, ka renditje shumë të mirë si dhe posedon ngrohje qëndrore me Termokos. Banesa ndodhet në një lokacion shumë të frekuentuar dhe është e përshtatshme për veprimtari të ndryshme biznesi.
Banesa – Zyrja ka këtë renditje:
| 3 Hapsira Pune
| 1 Kuzhinë
| 1 Parahyrje
| 1 Depo
| 1 Banjo dhe 1 WC
| 3 Ballkona

Karakteristikat

Harta e shpalljes
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com