Detajet e Shpalljes

Shtëpi 1100m2 me qira në Tophane. - Tophane - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

ID e Shpalljes : 30120

Me qira 1,700.00€ - Shtepi
1100 m2 10 Dhoma te fjetjes 1 Garazha Shtyp

Shtëpia gjendet në Tophane në rrugën “ Lidhja e Lezhës “.
Shtëpia ka gjithsej 5 – kate plus bodrumi. Shtëpia në katin përdhesë posedon edhe local prej 95m2.
Shtëpia mund të shrytëzohet për jetëse dhe për veprimtari të ndryshme biznesi. Shtëpia gjendet në një lokacion mjaftë të përshtatshëm dhe ka qasje të shpejtë ne qendër te qytetit.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com