Detajet e Shpalljes

Zyre 166m2 me qira në Qendër. - Qendër - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

ID e Shpalljes : 20154

Me qira 1,200.00€ - Zyra dhe Lokale
166 m2 2 Banjo Shtyp

Zyrja gjendet në Qendër te 4 Llullat dhe ndodhet në një objekt afarist i cili posedon të gjitha kushtet për zyre. Zyrja ofrohet në dy kate, katin e 3-të dhe të 4-të.
Zyrja ka 1 hapsirë të madhe pune, 1 mini kuzhinë, 1 banjo dhe 1 WC, si dhe mundësohet ndarja e hapsirës sipas marrëveshjes.
Objekti gjithashtu posedon ashensor dhe ngrohje qëndrore kolektive.
Në cmimin e qirasë nuk janë të përfshira TVSH-ja, tatimi mbi qiranë, rryma dhe uji.

Karakteristikat

Harta e shpalljes
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com