Detajet e Shpalljes

Zyre 340m2 me qira në Qendër. - Qendër - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

ID e Shpalljes : 20178

Me qira 1,500.00€ - Zyra dhe Lokale
340 m2 Shtyp

Zyrja gjendet në Qendër afër “ Sami Frashërit “.
Zyrja ka gjjithsej 3 kate dhe mund të lëshohet edhe ndaras ku kati përdhesë ka 100m2, kati i 1-rë 120m2 dhe kati i 2-të gjithashtu 120m2. Zyret ndodhen në një objekt afarist dhe në një lokacion të përshtatshëm për veprimtari të ndryshme biznesi.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com