Detajet e Shpalljes

Zyre 80m2 me qira në Qendër. - Qendër - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

ID e Shpalljes : 20155

Me qira 550.00€ - Zyra dhe Lokale
80 m2 1 Banjo 3 Dhoma Pune Shtyp

Zyrja gjendet në Qendër afër OSBE-së.
Zyrja ndodhet në katin e 2-të dhe ka pamje kah rruga kryesore, është e renovuar dhe posedon kondicioner.
Zyrja ka gjithsej 3 Hapsira Pune, 1 Kuzhinë, 1 Banjo dhe 2 Balkona.

Harta e shpalljes
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com