Parking privat – Pro Real Estate – Agjension për Patundshmëri

Parking privat

Filtro sipas:  

Objekt Afarist 1800m2 me #QIRA në Llapnasellë.

Me qira
4,500.00€ - Objekte Afariste

Objekti gjendet ne Llapnasellë në rrugë kryesore. Objekti ka gjithsej 1800m2 ku 1350m2 janë hapësirë për depo, 300m2 zyre dhe 150m2 hapësirë banimi. Objekti është…

Me detajisht
1800 m2 3 Dhoma te fjetjes 6 Banjo 8 Dhoma Pune

Banesë 86.24m2 në #SHITJE te Prishtina e Re.

Ne shitje
70,000.00€ - Banesa

Banesa gjendet te Prishtina e Re dhe është duke u ndërtuar nga kompania “Ndërtimtari – J” në kompleksin Ndërtimtari. Objekti është duke u ndërtuar me…

Me detajisht
86.24 m2 2 Dhoma te fjetjes 2 Banjo 1 Garazha

Zyre 204+63m2 me #QIRA në lagjen Dodona.

Me qira
2,600.00€ - Zyra dhe Lokale

Zyrja gjendet në Lagjen Dodona në rrugën Bajram Kelmendi. Zyrja ndodhet në katin e 8-të në një objekt afarist, me casje vetëm me kartela, mirëmbajtje…

Me detajisht
267 m2 3 Banjo 4 Dhoma Pune

Zyre 156m2 me #QIRA në lagjen Dodona.

Me qira
1,650.00€ - Zyra dhe Lokale

Zyrja gjendet në Lagjen Dodona në rrugën Bajram Kelmendi. Zyrja ndodhet në katin e 7-të në një objekt afarist, me casje vetëm me kartela, mirëmbajtje…

Me detajisht
156 m2 1 Banjo 2 Dhoma Pune

Objekt 1850m2 me #QIRA në Bardhosh.

Me qira
4,500.00€ - Objekte Afariste

Objekti ndodhet në Bardhosh afër “Western Union”. Objekti ka gjithsej 5 kate ku përdhesa ka 450m2, 3 kate nga 350m2 dhe bodrumi me 350m2. Objekti…

Me detajisht
1850 m2
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com