Depo 1000m² me QIRA në Marigona Residence. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Depo 1000m² me QIRA në Marigona Residence. - Marigona Residence - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3

ID e Shpalljes : 83986

Me qira - Objekte Afariste
1000 m2 1 Dhoma Pune Shtyp

Depoja me sipërfaqe 1000m² ndodhet në Marigona Residence, me lartësi 6m dhe gjerësi 16.7m. Ndodhet në një lokacion shumë të përshtatshëm, në një ndër lagjet më të kërkuara të kryeqytetit. Ka truall prej 16 Ari të destinuar për parking. Ka mundësi përdorimi të hapësirës sipas nevojës dhe kërkesës që shfaqin klientët.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com