Depo 2350m2 me #QIRA në Fushë Kosovë – Pro Real Estate – Agjension për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Depo 2350m2 me #QIRA në Fushë Kosovë

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ID e Shpalljes : 50123

Me qira - Objekte Afariste
2350 m2 Shtyp

Depoja gjendet në Fushë Kosovë në rrugë kryesore. Depoja posedon një hapsirë prej 2350m2 ku edhe mund të ndahet prej 500m2 e më lartë sipas kërkesës. Depoja përbehet prej sandwich panell, beton i shtruar në dysheme, rrymë deri në 200KW, lartësi 9metra dhe 7metra, gjërsi 20metra dhe parking rrugor.

Çmimi për m2 është 3 Euro

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com