Detajet e Shpalljes

Depo 900m2 me qira në Veternik. - Veternik - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ID e Shpalljes : 50055

Me qira 1,500.00€ - Objekte Afariste
900 m2 Shtyp

Depoja gjendet në Veternik afër rrethit të Çagllavicës. Depoja ka gjithsej 900m2 ku 650m2 janë depo në katin bodrum dhe 250m2 janë zyre në katin përdhesë. Objekti ka hapsirë të mjaftueshme parkimi, ndodhet në një pozicion shumë të mirë dhe është e pershtatshme për veprimtari të ndryshme afariste.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com