Hapësirë Afariste 264.38m² me QIRA në Lakrishtë – Dukagjini Residence. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Hapësirë Afariste 264.38m² me QIRA në Lakrishtë – Dukagjini Residence. - Lakrishtë - Prishtine

  • 00
  • 11

ID e Shpalljes : 80096

Me qira - Zyra dhe Lokale
264.38 m2 1 Dhoma Pune Shtyp

Lokali me sipërfaqe prej 264.38m² ndodhet në Lakrishtë, ndërtim i Dukagjini Residence. Ka një hapësirë jashtëzakonisht të madhe, hapësirë si kjo është e përshtatshme për kompanitë e mëdha apo bizneset e vogla që dëshirojnë të reflektojnë prestigjin e Dukagjini Center. Lokali gjendet në njërin ndër vendet më të përshtatshme të Prishtinës, me një lokacion të qasshëm në rrugët krysore të kryeqytetit. Çmimi është 20€ për m².

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com