Lokal 100m² me QIRA në Tophane. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Lokal 100m² me QIRA në Tophane. - Tophane - Prishtine

  • 1 (414)
  • 2 (389)
  • 3 (355)

ID e Shpalljes : 83524

Me qira 800€ - Zyra dhe Lokale
100 m2 1 Banjo 4 Dhoma Pune Shtyp

Lokali me sipërfaqe 100m² ndodhet në Tophane, afër Tregut. Përmban katër hapësira pune, një kuzhinë dhe një banjo. Mund të shfrytëzohen këto hapësira, sipas nevojës dhe kërkesës që kanë klientët. Sistemin e ngrohjes e ka me energji elektrike. Ka lokacion të përshtatshëm, pasi ndodhet në një lagje të qetë, që ofron kushte të mira për afarizëm.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com