Lokal 400m² me QIRA në Lagjen e Muhaxherëve. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Lokal 400m² me QIRA në Lagjen e Muhaxherëve. - Lagjja e Muhaxherëve - Prishtine

  • 1 (771)

ID e Shpalljes : 86587

Me qira 4,000€ - Zyra dhe Lokale
400 m2 1 Dhoma Pune Shtyp

Lokali me sipërfaqe 400m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në kompleksin Esa Group. Ka një hapësirë jashtëzakonisht të madhe, me mundësi shfrytëzimi të saj për zhvillime të ndryshme biznesore, në varësi nga nevojat e klientëve. Ka sistem të ngrohjes me energji elektrike. Lokacioni tejet i përshtatshëm, qasja e menjëhershme në Qendër janë në favor të këtij lokali për zhvillime të veprimtarive të ndryshme. Lokali do të jetë tërësisht funksional pas tre muajsh.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com