Lokal 520m2 me #QIRA në Dragodan – Arbëri. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Lokal 520m2 me #QIRA në Dragodan – Arbëri. - Dragodan/Arberi - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 3

ID e Shpalljes : 40604

Me qira 2,300.00€ - Zyra dhe Lokale
520 m2 4 Banjo 3 Dhoma Pune Shtyp

Lokali ndodhet në Dragodan afër ‘’Meridianit’’. Lokali ka gjithësej 2 Hapësira të mëdha, 3 Depo, 3 Banjo. Lokali ka ngrohje qëndrore nën dysheme,ventilim, është i renovuar, gjithashtu është shumë i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme biznesi si : restaurant, klinikë, kënd për lojëra etj dhe mund të bëhet ndarja sipas llojit të veprimtarisë.

Karakteristikat

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com