Objekt 2456m² me QIRA në Fushë Kosovë. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Objekt 2456m² me QIRA në Fushë Kosovë.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

ID e Shpalljes : 92620

Me qira - Objekte Afariste
2456 m2 Shtyp

Objekti me sipërfaqe 2456m² ndodhet në rrugën Dardania, në Fushë Kosovë dhe është e ndarë në tetë kate. Ndërtesa ka një lokal në katin përdhesë me sipërfaqe 230.58m² dhe një lokal në katin e parë me sipërfaqe 233.24m². Objekti gjithashtu ka edhe 21 banesa, me sipërfaqe 95.05m², 68.83m² dhe 87.79m². Sistemin e ngrohjes e ka me energji elektrike dhe me Termokos. Ndërtesa gjithashtu ka në posedim ashensorë, garazhë dhe vendparkim të mjaftueshëm për klientë. Ka lokacion shumë të përshtatshëm, i cili është në favor të kërkesave të klientët, pasi përmbush të gjitha nevojat e mundshme.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/6/9/pro-rks.com/httpd.www/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-video.php on line 7
Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com