Detajet e Shpalljes

Objekt 6500m2 me qira në Çagllavicë.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ID e Shpalljes : 50097

Me qira - Objekte Afariste
6500 m2 Shtyp

Objekti gjendet në Çagllavicë afër zyreve të “TEB Bank”.
Objekti është i ndërtuar më cilësi të lartë ndërtimi, posedon gjithsej 5 kate plus nënkulmin ku secili kat ka nga 1200m2 ndërsa nënkulmi ka 500m2 të cilat mund të shfrytëzohen si depo.
Objekti posedon ndricim të lartë natyral, ngrohje qëndrore me fancooler, 2 ashënsorë, garazhë me dyer automatike, lartësi 4m në secilin kat (përveq bodrumi/garazha me lartësi 3m) dhe hapësirë parkimi para objektit 1200m2. Objekti ndodhet në rrugë kryesore dhe është i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme afariste si: Administratë, Spital, Shkollë etj.
Objekti përfundohet nga pronari me marrëveshje, varësisht veprimtarisë që do të ushtrohet.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com