Objekt Afarist 1000m² me QIRA në Sofali. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Objekt Afarist 1000m² me QIRA në Sofali. - Sofali - Prishtine

  • 01 edited (2)
  • 03 (152)
  • 02 edited
  • 04 (138)
  • 05 (106)
  • 06 (59)
  • 07 (29)
  • 08 (8)

ID e Shpalljes : 97863

Me qira 2,000€ - Objekte Afariste
1000 m2 6 Banjo 15 Dhoma Pune Shtyp

Objekti me sipërfaqe 1000m² ndodhet në Sofali, në rrugën “Mbretëresha Teutë”. Është i ndarë në dy kate me nga 500m². Ka hapësira të mëdha të shfrytëzueshme, duke i ndarë tërësisht në pesëmbëdhjetë hapësira pune dhe gjashtë banjo, të cilat mund të shfrytëzohen për nevoja të ndryshme, me mundësi përdorimi si depo, si lokal apo edhe si zyre, pra për zhvillime veprimtarish të kësaj natyre.
Sistemin e ngrohjes e ka me energji elektrike.
Ka hapësirë të mjaftueshme parkingu, si dhe ka lokacion të përshtatshëm, për zhvillime të veprimtarive biznesore.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/6/9/pro-rks.com/httpd.www/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-video.php on line 7
Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com