Objekt Afarist 4600m² me QIRA në Ferizaj. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Objekt Afarist 4600m² me QIRA në Ferizaj.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

ID e Shpalljes : 72802

Me qira - Objekte Afariste
4600 m2 16 Dhoma te fjetjes Shtyp

Objekti me sipërfaqe prej 4600m² në gjithsej 50 Ari tokë ndodhet në Ferizaj afër EXFIS-it. Objekti ka etazhitet B+P+1+2 dhe mund të ndahet sipas nevojës. Posedon 16 dhoma banimi me banjo si dhe ventilim, ujësjellës rezervuar të ujit, dy bunare, sistem të ngrohjes me dru por mund të bëhet dhe me energji elektrike, pelet ose naftë. Gjithashtu ka vendparkim të jashtëm dhe garazha nëntokësore me hyrje të veçanta. Ka orientim në të githa anët dhe gjendet në një lokacion tejet të përshtatshëm për veprimtari të ndryshme afariste si hoteleri ose fabrikë me qasje direkte në rrugën kryesore.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com