Detajet e Shpalljes

Objekt Afarist 600 – 5000m2 me qira në Qendër. - Qendër - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ID e Shpalljes : 50102

Me qira - Objekte Afariste
5000 m2 Shtyp

Ofrohen hapsira të ndryshme për Administratë nga 600 deri 5000m2.
Objekti gjendet në Pejton në rrugë kryesore në një prej lokacioneve më të mira në qendër.
Objekti posedon ngrohje qëndrore me termokos, parking për 40 vetura dhe mund të modifikohet sipas llojit të veprimtarisë.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com