Objekt 905m² me QIRA te Përroi i Njelmët. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Objekt 905m² me QIRA te Përroi i Njelmët. - Dragodan/Arberi - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ID e Shpalljes : 50046

Me qira 5,000.00€ - Objekte Afariste
905 m2 Shtyp

Objekti gjendet te Përroi i Njelmët afër “Rrethit të Ismetit” apo autolarje “BOSCH”. Objekti posedon ngrohje nën dysheme, ka hapësira të mjaftueshme për zyre, ka showroom të gatshëm poashtu depo me lartësi 8m. Objekti gjithashtu ka parking të mjaftueshëm dhe është i përshtatshëm për zhvillimin e veprimtarive të ndryshme afariste meqë ka çasje nga zona industriale dhe në rrugët tjera të cilat lidhin zona me frekuentim të lartë te veprimtarive për biznes.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com