Detajet e Shpalljes

Objekt afarist 700m2 në shitje. - Qendër - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

ID e Shpalljes : 50076

Ne shitje 345,000.00€ - Objekte Afariste
700 m2 Shtyp

Objekti gjendet në rrugën “Nazim Gafurri” rrugës për gërrmi afër ish “Procredit Bank”.
Objekti ka ndarje shumë të shfrytëzueshme ku në katin përdhesë posedon lokal me 200m2, në katin e 1-rë ka 120m2 lokal dhe 80m2 apartament, katin e 2-të apartament 160m2 si dhe 2 terrasa me nga 20m2 ndërsa nënkulmi posedon gjithsej 120m2.
Objekti mund të shfrytëzohet për veprimtari të ndryshme afariste si dhe është në një pozicion shumë të frekuentuar pasiçë ndodhet në rrugën kryesore.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com