Objekt Afarist 750m² me QIRA në Lagjen e Muhaxherëve. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Objekt Afarist 750m² me QIRA në Lagjen e Muhaxherëve. - Lagjja e Muhaxherëve - Prishtine

  • 2 (751)
  • 1 (777)
  • 3 (688)
  • 4 (571)
  • 5 (465)
  • 6 (351)
  • 9 (84)
  • 2
  • 4
  • 3

ID e Shpalljes : 86632

Me qira 7,000€ - Objekte Afariste
750 m2 8 Dhoma te fjetjes 11 Banjo 4 Dhoma Pune Shtyp

Objekti me sipërfaqe 750m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, afër Sllovenia Sport, me orientim nga lindja dhe perëndimi. Është i ndarë në katin përdhesë dhe katër kate të tjera. Objekti është i ndarë dhe i renditur në këtë mënyrë: kati përdhesë ka një lokal, qëndrimin ditor, një dhomë dhe një banjo, kati i parë ka katër dhoma (dy prej tyre me banjo) dhe tri banjo të tjera, kati i dytë dhe i tretë kanë nga katër dhoma të gjumit (dy prej tyre me banjo), ndërsa kati i katërt ka tri dhoma, një banjo dhe një terasë. Objekti është i përshtatshëm për shfrytëzim si restorant, hotel, zyre dhe veprimtari të natyrës së tillë. Ka lokacion shumë të përshtatshëm, sidomos për zhvillime të veprimtarive biznesore.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com