Shtëpi – Zyre 300m² me QIRA në Pejton. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Shtëpi – Zyre 300m² me QIRA në Pejton. - Pejton - Prishtine

 • 6
 • 3
 • 7
 • 1
 • 2
 • 4
 • 5
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

ID e Shpalljes : 72590

Me qira 3,000€ - Shtepi
300 m2 4 Banjo 12 Dhoma Pune Shtyp

Shtëpia me sipërfaqe prej 300m² ndodhet në Lagjen Pejton. Është tërësisht e renovuar dhe posedon shkallë emergjente, alarm, sistem të ‘’Smart Home’’, sistem të ngrohjes me energji elektrike, gjenerator, kondicioner si dhe vendparkim. Ka një lokacion mjaft të përshtatshëm për veprimtari të ndryshme afariste me dalje të shpejtë në qendër.

Shtëpia ka këtë renditje:

Kati përdhesë
|5 Hapësira pune
|1 Server room
|2 Banjo

Kati i parë:
|4 Hapësira pune
|1 Sallë e konferencave
|1 Kuzhinë
|1 Banjo
|2 Terasa

Kati i dytë:
|1 Sallë e konferencave
|1 Zyre
|1 Banjo

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com