Detajet e Shpalljes

Shtëpi (Villa) – Zyre 230m2 me qira në Bregun e Diellit. - Bregu i Diellit - Prishtine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

ID e Shpalljes : 20257

Me qira 1,200.00€ - Shtepi
230 m2 3 Banjo 5 Dhoma Pune Shtyp

Shtëpia (Villa) gjendet në Bregun e Diellit në rrugën. Shtëpia (Villa) ndodhet në njëren prej lokacioneve më të mira për banim në Prishtinë duke e mar parasysh infrastrukturën dhë pozicionin ku ndodhet. Shtëpia (Villa) posedon gjithsej 3 kate banimi, nxemje me termokos, oborr, parking rrugor, garazhë dhe është shumë e përshtatshme për jetesë si dhe veprimtari të ndryshme si: zyre, ordinance, administratë, programim etj.

Shtëpia (Villa) ka këtë renditje:

Kati i poshtëm:
| 1 Sallon të madhë
| 1 Kuzhinë
| 1 Depo te madhe
| Oborr

Kati përdhesë:
| 1 Sallon të madh
| 1 Ballkon
| 1 Banjo
| 1 Garazhë

Kati i parë:
| 3 Dhoma të fjetjes
| 1 Banjo

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com