Truall 10 Ari më SHITJE në Hajvali. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Truall 10 Ari më SHITJE në Hajvali. - Hajvali - Prishtine

  • 10 ARI

ID e Shpalljes : 80480

Ne shitje 12,500€ - Troje
750 m2 Shtyp

Trualli me sipërfaqe 10 Ari ndodhet në Hajvali. Është i pajisur me fletë poseduese dhe është i lokalizuar në një zonë të përshtatshme, me një natyrë shumë të pastër me qasje shumë të shpejtë në rrugë kryesore dhe dytësore. Kontrata për këtë pronë bëhet te Noteri. Çmimi për ari është 11,000€.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com