Zyre 66m² me QIRA në Qendër. – Pro Real Estate – Kompania për Patundshmëri

Detajet e Shpalljes

Zyre 66m² me QIRA në Qendër. - Qendër - Prishtine

  • 1 (724)
  • 2
  • 3
  • 4 (534)

ID e Shpalljes : 86185

Me qira 450€ - Zyra dhe Lokale
66 m2 1 Banjo 3 Dhoma Pune Shtyp

Zyrja me sipërfaqe 66m² ndodhet në Qendër, me orientim nga verilindja dhe perëndimi. Ka këtë renditje: tri dhoma të punës dhe një banjo. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Është shumë e përshtatshme për shfrytëzim të hapësirës për zhvillime të veprimtarive të ndryshme biznesore, e në këtë rast për zyre. Lokacioni shumë i përshtatshëm me vendndodhje në Qendër, është në favor të kësaj zyreje.

Harta e shpalljes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com