Rreth Nesh

Rreth Nesh


[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

PRO Real Estate – Agjension për Patundshmëri

Ne e dimë se kur është fjala për zgjedhjen e një Agjensioni për Patundshmëri, doni të jeni të sigurt se ju keni zgjedhur një ekip shumë të mirë pune për ju. Ne sigurohemi që shitja, blerja apo qiradhënia e pronës të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm nga ana jonë.

Pro real estate është themeluar në vitin 2014, qëllimi jonë është të sigurojmë nivelin më të lartë profesional të shërbimeve tona për shitesit dhe bleresit njësoj. Të fokusuar në tregun e Prishtinës me rrethinë, ne ofrojmë mbulim të plotë të të gjitha pronave në faqet e internetit që kryesojnë tek ne, gjithashtu në faqen tone personale të internetit.

Ne gjejmë kohë për të iu dëgjuar ju dhe për të diskutuar së bashku strategjinë më të mirë të marketingut për pronën tuaj që të arrijmë çmimin optimal. Çdo pronë tek ne trajtohet individualisht, jo vetëm si një statistikë më shumë e tregut të pronës.

Ne monitorojmë shitjen e pronës tuaj nga fillimi në fund për të siguruar një transaksion pa stres për të gjithë të interesuarit pasi që edhe jemi me përvojë në çështje të ndryshme lidhur me prona dhe situatat.

Çdo gjë që bëjmë është qëllim drejt ofrimit të shërbimit më të mirë e duke respektuar nevojat e ndryshme dhe unike të kërkuara nga klientët tanë.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com